QE PREJ VITIT 2011 OFROJME EKSPERIENCEN ME TE MIRE

PER KLIENTE VENDAS DHE TE JASHTEM

Agjensi spedicionare dhe doganare per te gjithe klientet qe duan te sigurojne produktet e tyre per te marre sherbimet me te mira te mundshme

Ne jemi te orientuar drejt zgjerimit te kompanise kudo ne vend dhe jashte Shqiperise per tu zhvilluar edhe me shume ne aspektin profesional.

Perse Eurolog ?

"Eurolog shpk" qe prej vitit 2011 ofron sherbimet me te mira si agjensi spedicionere, doganore ndaj cdo klienti qe kerkon sherbimet me te shpejta ne limitet kohore qe ata kerkuan, duke siguruar sherbime sa me profesionale dhe korrekte per te gjithe klientet tane.

 1. Profesionalizem dhe Korrektesi

  Kompania jone eshte totalisht e fokusuar drejt profesionalizmit dhe korrektesise ndaj cdo klienti qe i afrohet kompanise sone dhe kerkon sherbimet tona.

 2. Shpejtesi ne sherbime

  Gjithmone fokusi kryesore eshte ne shperndarje te sherbimeve duke respektuar cdo afat te vendosura nga klientet dhe partneret tane. Shpejtesia eshte nje nga kryefjalet e shoqerise tone dhe gjithmone plotesojme te gjithe afatet.

 3. Siguri dhe Garanci

  Me Eurolog shpk ju merrni garancine qe sherbimet tona i plotesojne te gjitha standartet tuaja. Bashkepunimi me shoqerine tone eshte nje hap i sigurte drejt nje sherbimi

 4. Sherbime te ndryshme

  Eurolog shpk nuk ofron vetem sherbimet si agjensi spedicionere dhe doganore, por ofron dhe paketa te ndryshme turistike me cmimet me te mira dhe te arsyeshme ne destinacione te ndryshme ne vende te botes.