Sherbime

sherbimet“Eurolog Shpk” është një kompani e cila ofron shume sherbime për të gjithë klientet.

Shoqeria Eurolog eshte e fokusuar kryesisht ne sherbimet e spedicionare dhe doganore duke ofruar sherbimet logjistike per kliente te ndryshem, ne transportimin e mallrave te tyre neper vendet perkatese. Me nje eksperience prej disa vitesh kompania ka njohur shume histori suksesi te cilat e kane shnderruar ne nje kompani e cila eshte e kudondodhur kur kerkohet profesionalizmi, shpejtesia, korrektesia.

Sherbime

 • Transport rrugor,detar,ajror
 • Sherbime Logjistike
 • Spedicion
 • Agjenci Transporti
 • Asistence ne dogane
 • Magazinim brenda dhe jashte vendit

Ofrojne magazinim te mallrave tuaj ne Bari&Trieste Itali  dhe Kranj,Slloveni.

Realizojme grupazhe cdo jave dhe kamion te dedikuar sipas nevojave te klientit.

Monitorim te ngarkesave tuaja ne cdo moment.

TRANSPORT RRUGOR : Nga Europa,Ballkani dhe me tej.

 • FTL    (Ngarkesa te plota)
 • LTL    (Ngarkesa te pjesshme)
 • ADR  (Ngarkesa te  rrezikshme)
 • EXPRESS  (Me furgone,mjete te dedikuara)
 • FRIGO,TERMO,BOX
 • GAS&OIL   (Transport gazi dhe karburantesh)

TRANSPORT DETAR : 

 • FCL    (Full Container loads)
 • LCL    (Less Container loads)

Ne cdo port, ne te gjithe boten.

TRANSPORT AJROR  :

Te cdo ngarkese dhe  ne cdo aeroport ku deshironi.